‘Er vi der ikke snart?’ podcast

s02 e08: staycation Er Vi Der ikke Snart?

Summer is here and a lot of people are planning on a staycation during these times. We talk about what our summer plans are and it evolves into a discussion about staying with yourself spiritually.
  1. s02 e08: staycation
  2. S02 e07: #blacklivesmatter, racisme, aktivisme og ligestilling
  3. s02 e06 at være forelsket i sit liv vs. sin livsstil
  4. s02 e05: Verdensmålene
  5. s02 e04: 'Back to nature'

‘Er vi der ikke snart?’ er en podcast. Sæson 1 var på engelsk, og sæson 2 bliver i øjeblikket indspillet ugentligt på dansk.

‘Er vi der ikke snart? handler om udvikling på forskellige plan: forretningsmæssig, personal, mentalt såvel som spirituelt – denne udvikling er noget som vi begge (lad os bare kalde os for bæredygtighedsnørder eller klimatosser) føler skal implementeres for at vi kan lære at leve bæredygtigt og løse den ultimative udfordring i vores tid: hvordan vi redder planeten. Denne udviklingsapproach skal integreres og tilknyttes igennem forskellige slags udsyn på, og lag i livet. Jeg hoster podcasten og min co-host er Charline Skovgaard, founder a Cosmic Healing, Fairstyles og My Fair Shop.

En ny renaissance

Vi har brug for en ny renaissance – hver uge hopper vi ned i forskellige temaer indenfor bæredygtighed. Podcasten er altid optaget som en samtale, hvor det næsten er garanteret at vi ikke ender ud der hvor vi satte os for til at begynde med.

Du kan også følge Podcasten på Instagram eller finde den i din yndlings-app til podcastlytning.